Wentelteefjes

Wentelteefjes


Nodig voor 9 stuks:

  • 9 sneetjes (oud) brood
  • 400 milliliter melk
  • 2 eieren
  • 2 theelepels kaneel
  • 2 eetlepels (vanille)suiker
  • snufje zout
  • boter (roomboter)

Doen:

  • Klop de eieren met de melk, kaneel, suiker en een snufje zout los in een kom.
  • Haal de sneetjes brood door het mengsel.
  • Verhit een klontje boter in de koekenpan en bak de wentelteefjes per zijde ongeveer twee minuten
    totdat ze goudbruin zijn.

Tips:

  • Lekker met jam, suiker, bruine suiker of kaneelsuiker.
  • Je kunt de korstjes van het brood snijden maar persoonlijk vind ik dat niet nodig :-).
Advertenties

2 gedachtes over “Wentelteefjes

  1. Dit lijkt lij het recept wat mijn moeder 60 jaar geleden gebruikte. Enige verschi. Ze gebruikte oud brood.Of dat een reden had weet ik niet. Het zou kunnen voor de structuur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s