Pastinaakchips

Pastinaakchips


Nodig voor 2 personen:

  • 2 pastinaken
  • 1 liter zonnebloemolie 
  • zeezout

Doen:

  • Verhit de zonnebloemolie in een pan.
  • Schrap de pastinaken schoon.
  • Schaaf ze met een dunschiller of kaasschaaf in lange plakken.
  • Dep de plakjes droog met keukenpapier.
  • Laat voorzichtig wat plakjes pastinaak in de olie vallen en frituur deze
    30 seconden tot 1 minuut tot ze goudbruin zijn en haal ze met een schuimspaan
    uit de pan.
  • Laat uitlekken op keukenpapier.
  • Bestrooi met wat zeezout.

Tips:

  • Je kunt ook een winterpeen gebruiken.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s