Manchego met rozemarijn

Manchego is een Spaanse kaas gemaakt van de melk van het schapenras Manchego. De rijping van de kaas varieert van drie maanden tot twee jaar en vindt plaats in natuurlijke grotten. Een kaasje met een stevige structuur, heerlijk bij de borrel of als tapasgerecht. Dit hapje staat echt binnen een paar minuten op tafel.

Manchego rozemarijn

Nodig:

  • stukje manchego
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • verse rozemarijn heel fijn gehakt
  • extra vierge olijfolie

Doen:

  • Snijd de manchego in dunne plakjes.
  • Strooi de pijnboompitten en de rozemarijn over de kaas en besprenkel met wat olijfolie.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s