Spaghetti met spinaziesaus

“Aan het einde van mijn geld houd ik altijd een stukje maand over”, dit gebeurt nu ook nog wel eens hoor maar zeker in mijn studententijd was dit maaltje dan een prima oplossing!

Spaghetti met spinaziesaus

Nodig voor 4 personen:

  • 400 gram spaghetti
  • 250 gram magere spekreepjes
  • 750 gram spinazie (of spinazie à la crème)
  • 1 ui, in blokjes gesneden
  • 1 paprika, in blokjes gesneden
  • 100 gram roomkaas met kruiden

Doen:

  • Ontdooi de spinazie (of haal hem tijdig uit de vriezer :-)).
  • Bak de spekjes uit in een koekenpan.
  • Voeg de uien en de paprika toe en bak dit nog even mee.
  • Kook de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking.
  • Doe de spinazie bij de uitgebakken spekjes, paprika en uien.
  • Voeg de roomkaas toe en roer het geheel goed door totdat het warm is.
  • Giet de spaghetti af en schenk de spinaziesaus erover.

Tips:

  • Je kunt nog wat extra geraspte kaas gebruiken.
  • Gebruik je gesneden bladspinazie uit de vriezer gebruik dan 200 gram roomkaas.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s