Eier-bananen-pannenkoekjes

Fijn zo’n dochter die zelf een ontbijt of lunch in elkaar flanst. Ik kwam zojuist beneden en zij verzorgde de lunch voor haar broer en zus. Leuke is dat de jongste dus echt niet van banaan houdt maar dit lust ze wel! Ze had het al vaker gemaakt maar was nooit tevreden en nu dus wel, dus meteen maar even een foto gemaakt. Belangrijkste volgens haar is om het gas laag te zetten. Je kunt deze pannenkoekjes ook prima als ontbijt eten!

Eierpannenkoekjes

Nodig voor 12 kleine pannenkoekjes:

  • 2 rijpe bananen
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels bloem
  • halve theelepel kaneel
  • Poedersuiker en/of jam
  • boter of olie

Doen:

  • Doe alle ingrediënten in een beslagkom en mix het geheel met de staafmixer tot een glad beslag.
  • Verhit een klontje boter in de koekenpan en bak de pannenkoekjes aan beide kanten goudbruin maar let op,
    zet het vuur laag, de pannenkoekjes verkleuren anders te snel!

Tips:

  • Ook lekker met honing of vers fruit.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s