Spaghetti met paddenstoelen en ham

Hier heb ik niet zoveel over te zeggen, ben je gek op paddenstoelen maak dit gerecht dan eens. Lekker snel en makkelijk te maken, ideaal voor een doordeweekse dag.

Spaghetti met paddenstoelen en ham

Nodig:

  • 300 gram spaghetti
  • 2 uien, in kleine blokjes gesneden
  • 2 tenen knoflook,geperst
  • 400 gram paddenstoelen/champignons naar keuze, in plakjes
  • 300 gram hamreepjes
  • 200 milliliter slagroom
  • 100 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • olijfolie
  • 4 eetlepels peterselie, fijn gesneden
  • zout en peper

Doen:

  • Doe wat olie in de koekenpan en fruit daarin de ui met de knoflook circa 5 minuten op laag vuur.
  • Kook de spaghetti zoals aangegeven staat op de verpakking.
  • Voeg de paddenstoelen toe aan de pan met ui en knoflook en bak deze op middelhoog vuur bruin.
  • Voeg de hamreepjes en de slagroom toe en laat het iets inkoken.
  • Breng goed op smaak met zout en peper.
  • Giet de spaghetti af en voeg deze toe aan het ui-paddenstoel mengsel.
  • Roer de helft van de Parmezaanse kaas erdoor.
  • Verdeel de spaghetti over vier borden en garneer met de peterselie en de overgebleven kaas.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s