Ui van de bbq

Hoe lekker kan simpel zijn? Heel lekker :-). . Je haalt de schil van de rode ui en maakt aan de bovenkant een inkeping. Vervolgens leg je de ui op een stukje folie en steekt er een takje tijm en rozemarijn in. Besprenkel met wat olijfolie en strooi er wat zout en peper over. Maak het folie dicht en leg de ui op de bbq voor ongeveer 30 minuten, wel af en toe draaien.

Ui met verse kruiden van de bbqUi met rozemarijn en thijm van de bbq

Advertenties

2 gedachtes over “Ui van de bbq

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s