Kabeljauw van de bbq

Bij mooi weer mag de bbq van mij elke dag wel aan, mits we een beetje variëren. Dit recept met kabeljauw is erg lekker en makkelijk te maken. Je kunt ze ook prima een paar uur van tevoren maken en tot gebruik bewaren in de koelkast.

Kabeljauw van de bbq

Nodig:

  • kabeljauw
  • witte wijn
  • snoeptomaatjes, gehalveerd
  • groene kruiden, fijn gesneden
  • olijfolie
  • aluminiumfolie
  • zout en peper

Kabeljauw met tomaat en witte wijn

Doen:

  • Smeer het aluminiumfolie in met olijfolie, leg het stukje kabeljauw erop en besprenkel met witte wijn. Leg de tomaatjes en de groene kruiden erop en breng op smaak met zout en peper.
  • Vouw het pakketje dicht en leg het circa 8 minuten op de bbq (afhankelijk van de dikte). De kabeljauw is gaar als het visvlees wit is maar nog wel stevig.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s