Chocolademelk met Tony’s Chocolonely

Hier in huis maken de kinderen hun chocolademelk nog op de ‘ouderwetse’ manier, met suiker, cacao en melk. Geen idee wat de verhoudingen zijn want als ik de ultieme combi ontdek dan drink ik het waarschijnlijk iedere dag. Nu stond de cacao op mijn boodschappenlijstje maar op één of andere manier ben ik zonder thuis gekomen :-(.
Zoonlief niet blij, helemaal niet blij zelfs… en wat doe je dan als je moeder ook met eten experimenteert? Dan pak je dus een reep Tony’s Chocolonely en ga je aan de slag! Hier in huis is de versie met zeezout favoriet, zou dat ook in de chocolademelk lekker zijn? Ja, ja, ja!!!! Juist dat hele kleine beetje zeezout geeft een groots effect! Maken dus, alleen niet iedere dag denk ik!

Chocolademelk Tony's Chocolonely


Nodig voor 2 grote glazen:

  • 500 milliliter melk
  • 125 gram Tony’s chocolonely melk, karamel, zeezout
  • slagroom

Doen:

  • Breng de melk aan de kook.
  • Los de chocolade al roerend op in de hete melk.
  • Verdeel over twee glazen en doe er wat slagroom op.

Tips:

  • Je kunt natuurlijk ook een andere smaak chocolade gebruiken!
Advertenties