Borrelhapje met ham en MonChou

Deze hapjes maakten we vroeger al op verjaardagen :-), heel simpel maar heel lekker!

Borrelhapje monchou

Nodig:

  • 150 gram ham in plakken, ik nam Yorkham
  • 100 gram MonChou, op kamertemperatuur
  • 100 gram oude geraspte kaas
  • 2 bosuitjes, fijn gesneden
  • zout en peper 

Doen:

  • Besmeer een plak ham met MonChou, bestrooi met zout, peper, geraspte kaas en bosui.
  • Rol de plakjes ham op en snijdt deze in gelijke stukken.

Borrelhapje monchou bosui

Tip:

  • Ook lekker met bieslook en een klein beetje kerriepoeder.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s